A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зубівмостівська гімназія
Кам'янка-Бузької міської ради Львівської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Великодній квест

У п'яницю учні початкових класів взяли участь у Великодньому квесті. Діти активно виконували завдання, отримали багато емоцій та нових вражень. Дякуємо класним керівникам і організатору квесту Ребрині Ользі Юрівній за підтримку своїх вихованців! 

13:13 07.05.2024

Чорнобиль!

Сьогодні 26 квітня в Зубівмостівській гімназії відбувся урок пам'яті присвячений річниці аварії на Чорнобильській АЕС. Діти дізнались або закріпили свої знання щодо трагедії на ЧАЕС, з'ясували що таке радіація, який вплив радіації на організм, хто такі ліквідатори, розібрали правила поводження при радіаційному вибуху.

12:59 07.05.2024

#Тижденьдуховності

   Милосердя Господнє..Сьогодні, як ніколи, воно просто необхідне, оскільки у нашій державі триває повномасштабна війна. І тільки Бог може цього нас навчити, захистити, врятувати, заспокоїти під час тривожних сирен, які останнім часом сповіщають про наближення загрози нашому життю та небезпеки.У Зубівмостівській гімназії пройшов тиждень духовності. Протягом тижня учні та вчителі під керівництвом вчителя християнської етики Кірик Галини Степанівни та отця Юрія Мовчана пройшлись духовними стежками Заповідей Божих.Кожен день починали загальною молитвою та хвилиною мовчання, детально розбирали значення Заповідей Божих. Класні керівники проводили виховні бесіди про духовність.

12:45 07.05.2024

" День народження котика Нявчика"!

Сьогодні в Зубівмостівській гімназії відбулась казкова подія. До дня казки учні 2 класу перевтілились в акторів театру ляльок, а їх класний керівник Москалюк Галина Броніславівна стала режисером-постановником. Маленькі актори зустріли своїх перших вдячних глядачів:вихованців садочку, учнів початкової школи, батьків, вчителів та ін.

12:41 07.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень