A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зубівмостівська гімназія
Кам'янка-Бузької міської ради Львівської області

Дата: від до Скинути

Першокласники до 210 річниці Кобзаря

Мабуть, мало знайдеться в Україні історичних осіб, окрім Тараса Григоровича Шевченка, чиє життя і діяльність так би ретельно вивчалися, а день його народження за значимістю наближався до національного свята. І це цілком зрозуміло, бо він, його життя і творчість стали символом української ідентичності.Наймолодші члени Зубівмостівської гімназії, наші першокласники, під керівництвом класного керівника Мартинюк Ольги Олегівни долучились до ​​​​​​святкування 210 річниці Кобзаря віршованим флешмобом 

09:56 12.03.2024

9 березня 2024 року Україна відзначатиме 210 річницю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Традиційно до Дня народження Кобзаря проводяться літературні читання. Учні 3 класу під керівництвом класного керівника Рудник Марії Михайлівни зачитали уривки своїх улюблених поезій

09:52 12.03.2024

Групова робота учнів 6 класу на уроці зарубіжної літератури.

Родина грає величезну роль у формуванні наших переконань і цінностей. Саме в родинному колі ми вчимось розрізняти добро від зла. Діти разом із вчителем Вороною Іриною Йосипівною аналізуючи твір "Джим Гудзик і машиність Лукас" Міхаеля Енде розібрали ряд моральних питань, які утверджуються в творі та актуальні і зараз. В процесі опрацювання твору діти показали вміння працювати в групах, враховувати думку один одного, вміння аналізувати та робити колективні висновки.

20:21 05.03.2024

26 лютого 2024 року в 6 класі було проведено вчителем Білецькою Ольгою Андріївною відкритий урок на тему;"Які бувають планети?"

На уроці вчитель вміло сформувала знання учнів про відмінності між планетами, розміри,природу їхнього обертання, уміння порівнювати та створювати просторові уявлення про розміри небесних тіл,відстані між ними.Виховувала пізнавальний інтерес.Використовувала дидактичні матеріали для закріплення.А в кінці учні пограли в гру "Міліонер"

20:16 05.03.2024

24 лютого 2024-го року — друга річниця повномасштабного вторгнення.

Два роки героїчного спротиву українського суспільства, два роки боротьби, жертв та досягнень. В переддень найтрагічнішої дати в історії незалежної України в Зубівмостівській гімназії пройшла загальношкільна лінійка пам'яті. Учні разом вчителями згадали передумови цієї страшної події. Хвилиною мовчання вшанували всіх героїв, які віддали життя за Україну, серед яких є Герої-односельчани. Помолилися за перемогу і мир в Україні, щоб Матінка Божа оберегла всіх під своїм омофором. Також директор гімназії Дмитраш Уляна Вікторівна відзначила грамотами учнів 8-9 класу за активну волонтерську діяльність в підтримці ЗСУ .(Учні під керівництвом Доліжанського Юрія Михайловича виготовляли окопні свічки та брали участь у виготовлені чурчхел). Дітям нагадали правила поводження під час сигналу "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА"(на жаль війна ще не закінчилась). 

20:10 05.03.2024

"До Дня рідної мови"

Вчителька 2 класу Москалюк Галина Броніславівна урок української мови провела під девізом: "Рідну мову буду знати, берегти і поважати!" На ньому діти каліграфічно списували вірш "До Дня рідної мови", складали і записували кольорові прислів'я про мову, визначали найкращих знавців української мови.

20:04 05.03.2024

Міжнародний день рідної мови

В Міжнародний день рідної мови з учнями 5-9кл проведено інтелектуально-розважальну гру "МовиМО QUIZ" . Де діти отримали позитивні емоції, заряд бадьорості, яскраві враження, гарний настрій та нові знання!  У народі існує така фраза: "Межі моєї мови - це межі мого світу". Тож розширюймо свої мовні горизонти, якими б професіоналами себе не вважали. Говорімо,  живімо, відчуваймо якісну українську!

20:00 05.03.2024

"Мова- то серце народу:гине мова-гине народ."

Учні 4 класу дізналися історію започаткування дня рідної мови, описували,якою є наша мова,дізналися цікавинки про нашу мову, складали прислів'я про мову. Роздумували над питаннями "Чому треба знати та розмовляти рідною мовою?"та "Як зберегти та популяризувати українську?"

13:35 05.03.2024

День рідної мови

Важливість нових знань, цінностей, що передаються від покоління до покоління, пам'ять про своє коріння — це все про рідну мову. З днем рідної мови українці вітають рідних та друзів. Наймолодші члени Зубівмостівської гімназії наші першокласники також доєднались до цієї події.

13:30 05.03.2024

20 лютого у першому класі була проведена виховна година «Небесна Сотня".

Метою заходу було: вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, розвивати почуття гордості за Україну, її історію, прищепити любов до Батьківщини, сприяти тому, щоб діти усвідомлювали, що необхідно бути гідними громадянами України.

13:25 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень