A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зубівмостівська гімназія
Кам'янка-Бузької міської ради Львівської області

Профспілка

Дата: від до Скинути

Профспілки світу солідарні з Україною: зустріч міжнародних партнерів

Профспілки світу солідарні з Україною: зустріч міжнародних партнерів 17 лютого 2022 року в режимі онлайн відбулася зустріч Голови Профспілки працівників освіти і науки України Георгія Труханова із керівниками міжнародних профспілкових організацій – Девідом Едвардсом – Генеральним секретарем Інтернаціоналу освіти та Сьюзан Флокен – Європейським директором Європейського комітету профспілок освіти. 

21:07 22.02.2022

Захист трудових прав у час нових викликів профспілкового руху

Захист трудових прав у час нових викликів профспілкового руху До Всесвітнього дня соціальної справедливості, який відзначався 20 лютого, Національна спілка журналістів України та Федерація профспілок України провели онлайн прес-конференцію на тему: «Захист трудових прав журналістів та сучасні виклики для профспілкового руху в Україні». 

21:07 22.02.2022

Заява Президії Федерації профспілок України «Війні – ні, миру – так!»

Заява Президії Федерації профспілок України «Війні – ні, миру – так!» Федерація профспілок України, яка представляє інтереси понад 4 млн працівників та студентів, глибоко стурбована ескалацією ситуації та зростанням напруги між Україною та Росією, викликаною невиправданим значним нарощуванням присутності російських військ у безпосередній близькості до кордонів України та тиском на нашу державу щодо її геополітичної орієнтації. 

21:07 22.02.2022

Шкільне харчування по-новому: чим тепер годуватимуть учнів

Шкільне харчування по-новому: чим тепер годуватимуть учнів В Україні з початку 2022 року завершився перехідний період впровадження реформи шкільного харчування. До цього тривав процес закупівель та освоєння нових технологій приготування страв. Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.

18:35 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень